Vanspor'dan 3 transfer daha…

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda dış transferde üç ismi daha kadrosuna kattı.

Vanspor'dan 3 transfer daha…

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren ve bu kapsamda Teknik Direktör Tahsin Tam ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Bu kapsamda iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı ve Medeni Bingöl'le anlaşan Vanspor, dış transferde ise Sergen Yatağan’ın ardından Fuat Bavuk, Abdulsamed Damlu ve Enes Kayar’ı kadrosuna kattı.

Teknik Direktör Tahsin Tam’ın sunduğu liste doğrultusunda hareket eden Vanspor, dış transferde birçok futbolcuyla da son noktaya geldi. Van temsilcisini görüşme halinde olduğu futbolcuları kısa sürede transfer etmek için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

FUAT BAVUK KİMDİR?

2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fuat Bavuk, futbola Ümraniye altyapısında başladı. Akabinde Ümraniye U21, U19, Şile Yıldız, Ümraniyespor, Adıyaman 1954, Serik Belediyespor, İskenderunspor, 1461 Trabzon FK, GMG Kastamonuspor ve Yeni Mersin İdmanyurdu takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 150 resmi maçta forma giyen golcü futbolcu, bu periyotta 36 gol atıp, 4 asist katkısında bulundu. Fuat Bavuk, bu süreçte 7 bin 62 dakika sahada kaldı.

ABDULSAMED DAMLU KİMDİR?

1999 yılında Bingöl’de dünyaya gelen Abdulsamed Damlu futbol kariyerine Yeni Malatya Altyapısında başladı. Akabinde Yeni Malatyaspor, Sandıklıspor, Eyüpspor ve Ümraniyespor formalarını terletti.

Futbol kariyerinde 91 resmi maçta kaleyi koruyan Abdulsamed Damlu, bu periyotta kalesinde 146 gol görürken, 23 gole ise engel oldu. Başarılı eldiven 7 bin 934 dakika sahada kalmayı başardı.

ENES KAYAR KİMDİR?

2000 yılında Bursa’da dünyaya gelen Enes Kayar ise, futbol kariyerine Bursaspor alt yapısında başladı. Akabinde Bursaspor U16, U17, U19 ve U21 takımlarında forma giydi. Daha sonra Gölcükspor, Karacabey Belediyespor ve Esenler Erokspor formalarını terleten defans oyuncusu, geçtiğimiz sezon Erokspor ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

Kariyerinde 89 resmi maçta forma giyen Enes Kayar, bu süreçte 3 gol atıp, 6 bin 428 dakika sahada kaldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2024, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER