Vanspor, Eren Albayrak’ı kadrosuna kattı

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Transfer hareketliliğinin devam ettiği Vanspor'da dış transferde son olarak Bodrumspor'da oynayan Eren Albayrak ile anlaşma sağlandı.

Vanspor, Eren Albayrak’ı kadrosuna kattı

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir şekilde sürdüren Vanspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda daha önce iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Erdem Seçgin ve Cantuğ Temel ile anlaşan Vanspor, dış transferde ise Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya ve Ayberk Kaygısız'ı kadrosuna katmıştı.

Birçok mevki için transfer görüşmelerini sürdüren Van temsilcisi, bu kapsamda son olarak Bodrumspor'da oynayan Eren Albayrak'ı kadrosuna kattı.

Teknik Direktör Tahsin Tam'ın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 18 Temmuz'da yapılan olağanüstü kongre sonrası transfer çalışmalarına ağırlık veren Van temsilcisi, bu kapsamda birçok futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

Şu ana kadar iç ve dış transferde 18 futbolcuyla anlaşma sağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, eksik mevkiler için birçok futbolcuyla temas halinde. Son olarak dış transferde Eren Albayrak ile anlaşma sağlayan ve sol bekte önemli bir eksiğini gideren Van temsilcisinin önümüzdeki günlerde görüşme halinde olduğu futbolcuları bitirmesi bekleniyor.

Eksik mevkilere takviyeler yapacak olan Vanspor, bu kapsamda Tahsin Tam'ın talebi doğrultusunda birçok futbolcuyla temalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Eren Albayrak'ın transferiyle ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz Bodrumspor'dan başarılı oyuncu Eren Albayrak ile anlaşmaya varmıştır. Yeni sezonda futbolcumuza başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

EREN ALBAYRAK KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eren Albayrak, futbola Bursaspor altyapısında başladı. Daha sonra Bursaspor U21 takımında forma giyen Eren Albayrak, Süper Lig takımlarından Trabzonspor'a transfer oldu.

Akabinde Orduspor, 1461 Trabzon FK, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Konyaspor takımlarında forma giyen Eren Albayrak, daha sonrası Japonya'nın Júbilo Iwata takımına transfer oldu.

Burada bir sezon forma giyen Eren, daha sonra tekrar Türkiye'nin yolunu tutarak, Antalyaspor'a transfer oldu. Burada yarım devre forma giyen Eren, daha sonra Çaykur Rizespor ve Bodrumspor takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 274 resmi maçta forma giyen Eren Albayrak, bu periyotta 12 gol atıp, 38 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 17 bin 742 dakika sahada kalan Eren Albayrak, bu periyotta 28 sarı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Bodrumspor formasıyla 6 resmi maçta görev yapan ve 193 dakika sahada kalan Eren Albayrak, Ankara Keçiörengücü maçında çapraz bağ sakatlığı yaşamış ve sezonu kapatmıştı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2024, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER