Vanspor, Harun'la yeniden anlaştı

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor, iç transferde gelecek sezon takımda tutmayı düşündüğü futbolcularla anlaşmaya devam ediyor. Van temsilcisi, iç transferde Hasan Bilal ve Ahmet Eren'in ardından, Harun Kavaklıdere ile de anlaşmaya vardı.

Vanspor, Harun'la yeniden anlaştı

18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, başarılı sağ kanat oyuncu Harun Kavaklıdere ile görüşerek kendisini yeniden Kırmızı- Siyahlı renklere bağladı.

2023-2024 futbol sezonunda başında Bodrumspor'dan transfer edilen ve Vanspor formasıyla kariyerinin en iyi çıkışını yakalayan Harun Kavaklıdere, gelecek sezon da Vanspor formasını terletmeye devam edecek.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 37 resmi maçta forma giyen Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, 3 bin 111 dakika sahada kalmayı başardı. Başarılı sağ kanat oyuncusu, bu periyotta 5 sarı kart gördü.

Transferle ilgili Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Harun Kavaklıdere ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Harun Kavaklıdere'ye başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

HARUN KAVAKLIDERE KİMDİR?

1998 yılında Manisa'da dünyaya gelen Harun Kavaklıdere, futbola Turgutlu Altyapısı'nda başladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor ile profesyonel futbol hayatına adım atana Harun Kavaklıdere, 12 Bingölspor, Antalyaspor, Bodrumspor, Menemenspor, Karacabey Belediyespor ve Serik Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 198 resmi maça çıkan Harun Kavaklıdere, 49 gol atıp, 16 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 24 sarı kart gördü. Harun, 13 bin 346 dakika süre almayı başardı.

Önceki sezon Serik Belediyespor forması giyen ve 28 maçta görev alan Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 5 sarı kart gördü. Harun Kavaklıdere önceki sezon bin 799 dakika sahada kaldı.

2023-2024 futbol sezonunda ise Vanspor formasıyla 37 resmi maçta forma giyen Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, 3 bin 111 dakika sahada kalmayı başardı. Başarılı sağ kanat oyuncusu, bu periyotta 5 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER