Vanspor için zorlu periyot…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 24 maçta 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde eden Vanspor için zorlu periyot başladı. Özellikle önümüzdeki haftalarda bir birinden zorlu maçlara çıkacak olan temsilcisi, bu periyodu kayıpsız geçmek istiyor.

Vanspor için zorlu periyot…

Ligin ikinci devresinde oynadığı 6 maçtan, 5 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Vanspor, önümüzdeki haftadan itibaren bir birinden zorlu maçlara çıkacak. Van temsilcisi, bu süreçte içeride ve dışarıda oynayacağı maçları kazanarak, hem yenilmezlik serisini, hem de çıkışını sürdürmek istiyoruz.

Pazar günü Van'da oynanacak olan 1461 Trabzon FK maçıyla birlikte zorlu periyoda girecek olan Kırmızı- Siyahlı takım, bir sonraki hafta ise deplasmanda lider Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. 6 puanlık ikimi önemli maça çıkacak olan Ümit Bozkurt'un öğrencileri, bu periyoda kayıpsız atlatarak, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Van temsilcisi, bu hafta sonu sahasında 1461 Trabzon FK'yı konuk ederken, bir sonraki hafta ise Esenler Erokspor'a konuk olacak. Daha sonra sahasında Afyonspor Kulübü'nü konuk edecek olan Vanspor, ligin 29. Hafta maçında ise Diyarbekirspor deplasmanına gidecek.

Ligin 30. Haftasını BAY geçecek olan Van temsilcisi, bir sonraki hafta ligin güçlü takımlarından Yeni Mersin İdman Yurdu ile sahasında karşı karşıya gelecek. Ligin 32. Haftasında deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Vanspor, bir sonraki hafta ise sahasında Ankaraspor ile 3 puan mücadelesi verecek.

34. Hafta maçında Nazilli Belediyespor deplasmanına gidecek olan Ümit Bozkurt'un öğrencileri, bir sonraki hafta ise sahasında düşmeme mücadelesi veren Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Ligin 36. Hafta maçında Beyoğlu Yeni Çarşı deplasmanına gidecek olan Vanspor, bir sonraki hafta ise sahasında Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Van temsilcisi ligin son haftasında ise ligin dibine demir atan Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER