Vanspor, ikide iki yapmak istiyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ligin ilk maçında sahasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1 mağlup eden Vanspor, yarın saat 16.30'da deplasmanda Nazillispor ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, Aydın temsilcisini deplasmanda mağlup ederek ikide iki yapmak istiyor.

Vanspor, ikide iki yapmak istiyor

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1 mağlup eden ve 3 puanı hanesine yazdırarak lige galibiyetle başlayan Vanspor, ligin ikinci haftasında yarın saat 16.30'da deplasmanda Nazillispor ile karşı karşıya gelecek.

Yarın saat 16.30'da oynayacağı zorlu mücadelenin hazırlıklarını hafta boyunca yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, deplasmandan 3 puan çıkararak, ikide iki yapmak istiyor. Kırmızı- Siyahlılar, deplasmanda oynayacağı zorlu maçı kazanarak, puanını 6'a yükseltmek ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Hafta boyunca Teknik Direktör Tahsin Tam sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Nazillispor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyor.

13 Eylül'de sona erecek olan transfer dönemi öncesi büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde, Nazillispor nazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamladı.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lig çalışmalarını sürdürüyor. 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

Şu ana kadar iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak,  Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantuğ Temel ve Erdem Seçgin'le anlaşma sağlayan Vanspor, dış transferde ise Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Batuhan Kör, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Onur Özcan, Kurtuluş Yurt ve Eyüp Akcan'ı kadrosuna kattı.

Ligde oynadığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan Tahsin Tam'ın öğrencileri, yarın saat 16.30'da deplasmanda karşılaşacağı Nazillispor karşısında 3 puan için sahaya çıkacak.

Van temsilcisi, yarın oynayacağı zorlu maçı kazanarak, bir sonraki hafta yine deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı öncesi moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Nazilli İlçe Stadyumu'nda yarın saat 16.30'da oynanacak olan mücadeleyi; Volkan Okur, Şeyhmuz Baysal, Feyzullah Çimen ve Burak Filik hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor ligin ilk haftasında sahasında Belediye Derincespor'u 2-1 mağlup ederken, Nazillispor ise deplasmanda karşılaştığı Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Öte yandan grupta oynanacak olan diğer maçlarda, 3 puan +2 averajla liderlik koltuğunda bulunan Menemen FK deplasmanda Karaman FK ile karşı karşıya gelirken, 3 puan +2 averajla ikinci sırada bulunan 68 Aksarayspor ise Yeni Mersin İdmanyurdu deplasmanına gidecek.

3 puan +2 averajla üçüncü sırada bulunan Somaspor deplasmanda Serik Belediyespor'la karşı karşıya gelirken, 3 puan +1 averajla dördüncü sırada bulunan Bucaspor ise sahasında Ankara Demirspor'u konuk edecek.

3 puanla altıncı sırada bulunan Elazığspor deplasmanda Belediye Derincespor'la karşı karşıya gelirken, 3 puanla yedinci sırada bulunan Giresunspor ise Diyarbekirspor deplasmanına gidecek.

Gruptaki diğer karşılaşmada ise Beyoğlu Yeni Çarşı sahasında Arnavutköy Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER