Vanspor, Kerem'le yeniden anlaştı

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor, iç transferde gelecek sezon takımda tutmayı düşündüğü futbolcularla anlaşmaya devam ediyor. Van temsilcisi, iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren ve Harun Kavaklıdere'nin ardından, Kerem Çağatay'la da anlaşmaya vardı.

Vanspor, Kerem'le yeniden anlaştı

18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel, başarılı orta saha oyuncu Kerem Çağatay ile görüşerek kendisini yeniden Kırmızı- Siyahlı renklere bağladı.

2023-2024 futbol sezonunda başında Amedspor'dan transfer edilen on ikinci haftada oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu maçında çapraz bağları kopan Kerem Çağatay, ilk haftalarda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bu sezon yeniden Vanspor formasını terletecek olan Kerem Çağatay'ın önemli bir başarı ortaya koyması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 9 resmi maçta forma giyen Kerem Çağatay, 1 gol katısında bulunurken, 503 dakika sahada kalmayı başarmıştı. Başarılı orta saha oyuncu bu periyotta 3 sarı kart gördü.

Transferle ilgili Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kaptanla yola devam. Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Kerem Çağatay ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Kerem Çağatay'a başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

KEREM ÇAĞATAY KİMDİR?

1994 yılında Aydın'da dünyaya gelen Kerem Çağatay, futbolu Aydın 1923 Altyapısında başladı. Daha sonra Süper Lig'in köklü takımlarından Fenerbahçe'nin Altyapısına geçiş yapan Kerem Çağatay, akabinde Fenerbahçe U16, U18, U21 takımlarında forma giydi.

2013 yılında Sancaktepe Belediyespor'un yolunu tutan başarılı orta saha, daha sonra Aydınspor 1923'e transfer oldu. Bayrampaşa, Düzcespor, Utaş Uşakspor, Çorum FK ve Amed Spor Kulübü formalarını terleten Kerem Çağatay, ön libero, merkez orta saha ve sağ bekte forma giyebiliyor.

Kariyerinde 256 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 9 gol atarken, 2 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 59 sarı kart, 3 kırmızı kart gören Kerem, 18 bin 771 dakika sahada kalmayı başardı.

2022-2023 futbol sezonunda Amedspor formasıyla 36 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 2 gol atma başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz sezon ise Vanspor formasıyla 9 resmi maçta forma giyen Kerem Çağatay, 1 gol katısında bulunurken, 503 dakika sahada kalmayı başarmıştı. Başarılı orta saha oyuncu bu periyotta 3 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2024, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER