Vanspor'lu Furkan, Bursaspor'da…

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da, futbolcular bir bir takımdan ayrılıyor. 2022 yılında Edirnespor'dan transfer edilen ve iki sezondur Kırmızı- Siyahlı formayı başarıyla terleten Furkan Saki, Bursaspor ile anlaştı.

Vanspor'lu Furkan, Bursaspor'da…

Gelecek sezon 3. Lig'de mücadele edecek olan ve birçok başarılı futbolcuyla prensip anlaşmasına varan Bursaspor, son olarak Vanspor'dan Furkan Saki ile de anlaştığını duyurdu.

Vanspor forması altında iki sezon boyunca iyi bir performans ortaya koyan ve savunmada önemli işlere imza atana Furkan Saki, 2024-2025 futbol sezonunda Bursaspor forması altında ter dökecek.

Daha önce Ahmet İlhan Özek, Yiğit Ali Bayrak ve Mehmet Yiğit ile anlaşan Bursaspor, son olarak Vanspor'da top koşturan 27 yaşındaki defans oyuncusuyla yaptığı görüşmede el sıkıştı.

Vanspor ile sözleşmesi sona eren ve Bursaspor ile el sıkışan Furkan Saki, bu sezon Vanspor formasıyla 29 resmi maçta forma giydi.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Bursaspor, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Furkan Sakı ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verdi.

1997 İstanbul doğumlu olan Furkan Saki, futbola İstanbulspor altyapısında başladı. Sırasıyla İstanbul U19, Dersimspor, İstanbulspor, Sancantepe Belediyespor, Gölcükspor, Adıyaman 1954, Çatalcaspor, Düzcespor ve Edirnespor formaları giyen Saki, iki sezon boyunca ise Vanspor forması altında boy gösterdi.

Futbol kariyerinde 162 resmi maça çıkan Saki, 8 gol katkısında bulundu. Bu süre zarfında 12 bin 446 dakika sahada kalmayı başaran Furkan Saki, kariyerinde 24 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü. Stoper mevkiinde oynayan Saki, geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 29 resmi maçta görev yaptı. Başarılı stoper bu periyotta 3 gol atıp, 2 asist katkısında bulunurken, 2 bin 45 dakika sahada kaldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2024, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER