Vanspor, Mert Örnek'i kadrosuna kattı

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor, son olarak Iğdır Futbol Kulübü'nde top oynayan ve takımıyla şampiyonluk yaşayan Mert Örnek'i kadrosuna kattı.

Vanspor, Mert Örnek'i kadrosuna kattı

Bu sezon kırmızı grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda Bekir Can Kara'nın ardından geçtiğimiz sezon Iğdır Futbol Kulübü ile şampiyonluk yaşayan Mert Örnek'le de anlaşmaya vardı.

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Vanspor, bir yandan da eksik mevkilere transfer yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. Van temsilcisi Bekir Can Kara'nın ardından Mert Örnek'i de kadrosuna kattı.

İç ve dış transferlerle birlikte şu ana kadar 20 futbolcuyla resmi anlaşma sağlayan Vanspor, forvet ve stoper bölgesi için ise çalışmalarını devam ettiriyor.

Mert Örnek'le ile birlikte şu ana kadar iç ve dış transferde 20 futbolcuyla anlaşma sağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, eksik mevkiler için birçok futbolcuyla temas halinde. Son olarak dış transferde Mert Örnek ile anlaşma sağlayan ve sağ kanatta önemli bir eksiğini gideren Van temsilcisinin önümüzdeki günlerde forvet ve stoper transferini de tamamlaması bekleniyor.

MERT ÖRNEK KİMDİR?

1997 yılında Aydın'da dünyaya gelen Mert Örnek, futbola Bursaspor altyapısında başladı. Akabinde Bursaspor U17, U19 ve Bursaspor formalarını giyen Mert Örnek, daha sonra Giresunspor, Sancaktepe Belediyespor, Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor, Ankara Demirspor ve Iğdır FK formalarını giydi.

Kariyerinde 210 resmi maçta forma giyen Mert Örnek, bu süreçte 37 gol atıp, 16 asist katkısında bulundu. Bu periyotta 14 bin 337 dakika sahada kalan Mert Örnek, 16 sarı, 2 kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon ise Iğdır FK formasıyla 36 resmi maçta forma giyen Mert, 8 gol atıp, 2 asist katkısında bulundu. 2 bin 223 dakika sahada kalan ve takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayan Mert Örnek, 4 maçta ise sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2024, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER