Vanspor, Sergen'i kadrosuna kattı

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor, iç transferin yanı sıra, dış transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Van temsilcisi şu ana kadar iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere ve Kerem Çağatay'la anlaşmaya varırken, dış transferde ise son olarak Kırşehir FSK'da top koşturan Sergen Yatağan'ı renklerine bağladı.

Vanspor, Sergen'i kadrosuna kattı

18 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni kulüp başkanı olması beklenen Erol Temel ve yönetimi transfer çalışmalarını da aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Tahsin Tam ile anlaşmaya vardıktan sonra, futbolcularla görüşmelere başlayan yönetim, iç ve dış transferde anlaşmaya vardığı futbolculara imza attırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda ilk olarak iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere ve Kerem Çağatay'la anlaşmaya varan Vanspor, dış transferde ise son olarak Kırşehir FSK'da top koşturan Sergen Yatağan'ı renklerine bağladı.

Transferle ilgili Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz geçtiğimiz sezon Kırşehirspor forma giyen, başarılı orta saha oyuncusu Sergen Yatağan ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

SERGEN YATAĞAN KİMDİR?

1999 yılında Antalya'da dünyaya gelen Sergen Yatağan, futbola Ilıca Belediyespor'da başladı. Daha sonra Gençlerbirliği amatörde top koşturan Sergen Yatağan, akabinde Antalyaspor altyapısına geçiş yaptı. Burada Antalyaspor U21 ve Antalyaspor takımlarında forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, akabinde Bodrumspor, Karacabey Belediyespor, Serik Belediyespor ve Kırşehir Futbol Spor Kulübü takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 138 resmi maçta forma giyen Sergen Yatağan, bu periyotta 11 gol atıp, 3 asist katkısında bulundu. 8 bin 780 dakika sahada kalan orta saha oyuncusu, bu periyotta 28 kez sarı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon ise Kırşehir Futbol Spor Kulübü formasıyla 16 resmi maçta forma giyen Sergen, 2 gol atma başarısı gösterdi. 842 dakika sahada kalan Sergen, bu periyotta 3 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2024, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER