Vanspor transferde gaza bastı…

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Transfer hareketliliğinin devam ettiği Vanspor'da iç transferde Cantuğ Temel ile yeniden anlaşma sağlanırken, dış transferde ise Massis Gülük, Devrim Taşkaya ve Ayberk Kaygısız Kırmızı- Siyahlı renklere bağlandı.

Vanspor transferde gaza bastı…

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren ve bu kapsamda Teknik Direktör Tahsin Tam ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Bu kapsamda iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan ve Cantuğ Temel ile anlaşan Vanspor, dış transferde ise Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya ve Ayberk Kaygısız'ı kadrosuna kattı.

Van temsilcisi son olarak geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen kaleci Cantuğ Temel ile yeniden anlaşma sağlarken, dış transferde ise Çorum Futbol Kulübü forması giyen orta saha oyuncusu Massis Gülük, Altınordu Futbol Kulübü'nde Devrim Taşkaya ve Başakşehir Futbol Kulübü'nde forma giyen Ayberk Kaygısız ile anlaşmaya vardı.

Teknik Direktör Tahsin Tam'ın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 18 Temmuz'da yapılan olağanüstü kongre sonrası transfer çalışmalarına ağırlık veren Van temsilcisi, bu kapsamda birçok futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

Şu ana kadar iç ve dış transferde 16 futbolcuyla anlaşma sağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, eksik mevkiler için birçok futbolcuyla temas halinde. Son olarak iç transferde Cantuğ Temel, dış transferde ise Massis Gülük, Devrim Taşkaya ve Ayberk Kaygısız ile anlaşma sağlayan ve önemli eksikliklerini gideren Van temsilcisinin önümüzdeki günlerde görüşme halinde olduğu futbolcuları bitirmesi bekleniyor.

Eksik mevkilere takviyeler yapacak olan Vanspor, bu kapsamda Tahsin Tam'ın talebi doğrultusunda birçok futbolcuyla temalarını sürdürüyor.

Cantuğ Temel'in transferiyle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon kırmızı-siyahlı formamızı giyen, başarılı kaleci Cantuğ Temel ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda oyuncumuza başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kulüp tarafından Ayberk'in transferiyle ilgili yapılan açıklamada ise, "Kulübümüz Başakşehir Futbol Kulübünde forma giyen başarılı oyuncu Ayberk Kaygısız ile anlaşmaya varmıştır. Yeni sezonda futbolcumuza başarılar dileriz" denildi.

Massis Gülük transferiyle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz Standard Liège altyapısından yetişen ve son olarak Çorum Futbol Kulübü forması giyen orta saha oyuncusu Massis Gülük ile anlaşmaya varmıştır. Futbolcumuza başarılı bir sezon diliyoruz. Camiamıza hayırlı olması dileği ile" ifadelerine yer verildi.

Son olarak Devrim Taşkaya'nın transferiyle ilgili yapılan açıklamada ise, "Kulübümüz Altınordu Futbol Kulübü'nde forma giyen başarılı oyuncu Devrim Taşkaya ile anlaşmaya varmıştır. Yeni sezonda futbolcumuza başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun" denildi.

CANTUĞ TEMEL

CANTUĞ TEMEL KİMDİR?

1994 yılında Samsun'da dünyaya gelen Cantuğ Temel, futbola Orduspor altyapısında başladı. Daha sonra Orduspor, Güngörenspor, Akhisar Belediye, Beylerbeyi, Zonguldak Kömürspor, Bergama Belediye, Kızılcabölük, Erbaspor, 52 Orduspor FK, Amed SK ve Arnavutköy Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 140 resmi maça çıkan Cantuğ Temel, bu periyotta kalesinde 150 gol görürken, 49 gole ise engel oldu.

12 bin 452 bin dakika sahada kalan Cantuğ Temel, 12 sarı, 2 kez kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Vanspor'a imza atan Cantuğ, bu periyotta forma şansı bulamadı.

AYBERK KAYGISIZ

AYBERK KAYGISIZ KİMDİR?

2004 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen Ayberk Kaygısız futbola Balıkesir altyapısında başladı. Daha sonra Balısekirspor formasını terleten Ayberk Kaygısız, akabinde Süper Lig takımlarından Başakşehir'e transfer oldu. Buradan da Isparta 32 Spor'a kiralanan Ayberk Kaygısız, burada bir sezon forma giydi.

Kariyerinde 57 resmi maçta forma giyen Ayberk Kaygısız, bu periyotta 5 gol atıp, 1 asist katkısında bulundu. 3 bin 68 dakika sahada kalan ve sağ bekte görev yapan Ayberk, bu periyotta 17 kez sarı, 1 kez kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Isparta 32 Spor formasıyla 22 resmi maçta forma şansı bulan Ayberk, bu süreçte 2 gol atıp, 1 asist katkısında bulundu. 789 dakika sahada kalan Ayberk, 3 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

MASSİS GÜLÜK

MASSİS GÜLÜK KİMDİR?

2002 yılında Liege'de dünyaya gelen Massis Gülük futbola Standard Liège altyapısında başladı. Daha sonda Eupen altyapısına geçiş yapan Massis Gülük, burada KAS Eupen U18 ve U21 takımlarında forma giydi.

On numara mevkiinde oynayan Massis Gülük, daha sonra SL16 FC formasını terlettikten sonra Türkiye'nin yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezon Çorum FK'ya imza atan Massis Gülük, bundan sonraki süreçte Vanspor formasını terletecek.

Kariyerinde 15 resmi maçta forma giyen Massis Gülük, bu periyotta 1 gol atıp, 1 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 347 dakika sahada kalan Massis Gülük, geçtiğimiz sezon Çorum FK formasıyla 4 resmi maçta forma giydi.

DEVRİM TAŞKAYA

DEVRİM TAŞKAYA KİMDİR?

1997 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Devrim Taşkaya ise, futbola Eyüpspor altyapısında başladı. Daha sonra Beşiktaş'ın yolunu tutan Devrim, Beşiktaş U16, U17, U19 ve U21 takımlarında forma giydikten sonra, Kahramanmaraşspor'a transfer oldu. Daha sonra Keçiörengücü, Tuzlaspor, Sakaryaspor, Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor, Karacabey Belediyespor, Amed SK ve Altınordu takımlarında forma giydi.

Sağ kanat, sol kanat ve on numara mevkilerinde forma giyen Devrim, kariyerinde 232 resmi maçta forma şansı buldu. Bu periyotta 51 gol atıp, 8 asist katkısında bulunan Devrim Taşkaya, 14 bin 261 dakika sahada kaldı.

Devrim Taşkaya bu periyotta 28 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Altınordu formasıyla 30 resmi maçta forma şansı bulan Devrim Taşkaya, bu periyotta 8 gol atıp, 5 asist katkısında bulundu. 2 bin 295 dakika sahada kalan Devrim Taşkaya, 5 maçta sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER