Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 3 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza…

Vanspor'un grubunda mücadele eden, saha olayları, talimatlara aykırı hareket, sportmenliğe aykırı hareket ve saldırı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen, Merkür Jet Erbaaspor, Bucaspor 1928  ve Nazillispor çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 6 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 3 takıma çeşitli cezalar verdi.

TFF tarafından yapılan açıklamada, "Merkür Jet Erbaaspor Kulübünün, 01.09.2024 tarihinde oynanan Merkür Jet Erbaaspor-Bucaspor 1928 TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Merkür Jet Erbaaspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 63 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Merkür Jet Erbaaspor Kulübü görevlisi Çağrı Arslan'ın, rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6 bin 750 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Merkür Jet Erbaaspor Kulübü antrenörü Miraç Şen'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Bucaspor 1928 Kulübü sporcusu Berkin Özgür'ün, 01.09.2024 tarihinde oynanan Merkür Jet Erbaaspor-Bucaspor 1928 TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men cezası ve 13 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bucaspor 1928 Kulübü sporcusu Osman Işıklı'nın, rakip takım mensuplarına yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men cezası ve 6 bin 750 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Nazilli Spor A.Ş. sporcusu Serkan Güler'in, 01.09.2024 tarihinde oynanan Giresunspor-Nazilli Spor A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 27 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER