Vanspor'un ilk devre fikstürü…

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'un fikstürü belli oldu. Çekilen fikstür sonucu, Vanspor ilk maçında sahasında Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek.

Vanspor'un ilk devre fikstürü…

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig 2024-2025 Sezonu fikstür çekimi Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ile TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yer alan kulüplerin Başkanları ile temsilcileri fikstür çekiminde yer aldı. Vanspor’u temsilen TFF’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Şule Gökırmak kura çekiminde yer aldı.

TFF 2. Lig'de sezon 1 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 22 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. İkinci yarı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve normal sezon 3 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek. Ligin 22. ve 29. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak.

İlk maçında sahasında Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek olan Van'ın tek profesyonel takımı, ikinci maçında ise deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk olacak.

Üçüncü hafta maçında yine deplasmanda Giresunspor ile kozlarını paylaşacak olan Vanspor, dördüncü hafta maçında ise sahasında Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

Beşinci hafta maçında Menemen FK deplasmanına gidecek olan Van temsilcisi, altıncı hafta maçında ise 68 Aksaray Belediyespor’u ağırlayacak.

Yedinci hafta maçında deplasmanda Arnavutköy Belediye Futbol Spor Kulübü’ne konuk olacak olan Kırmızı- Siyahlı takım, sekizinci hafta maçında ise Erbaspor’u konuk edecek.

Dokuzuncu hafta maçında Ankara Demirspor deplasmanına gidecek olan Van temsilcisi, onuncu hafta maçında ise sahasında Somaspor’u misafir edecek.

On birinci hafta maçında deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı kaşıya gelecek olan Vanspor, on ikinci hafta maçında ise sahasında Serik Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

On üçüncü hafta maçında deplasmanda Bucaspor 1928’e konuk olacak olan Van temsilcisi, on dördüncü hafta maçında ise sahasında Karacabey Belediyespor’u konuk edecek.

On beşinci hafta maçında Beyoğlu Yeni Çarşı deplasmanına gidecek olan Vanspor, on altıncı hafta maçında ise evinde Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. ile karşı karşıya gelecek.

Vanspor ilk devrenin son maçında ise deplasmanda Karaman FK ile 3 puan mücadelesi verecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2024, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER