Vanspor, Zafer'le yollarını ayırdı

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan ve Kayseri'deki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, kampta beklenen performansı ortaya koyamayan orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Vanspor, Zafer'le yollarını ayırdı

Vanspor'da 18 Temmuz'da yapılan kongre sonrası Erol Temel başkanlığındaki yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından kendisiyle bir kez daha anlaşma sağlanan fakat Van ve Kayseri'de yapılan kamplarda beklenen performansı ortaya koyamayan Zafer Göktüğ ile yollar ayrıldı.

Alpay Koçaklı, Abdulcebrail Akbulut ve Yunus Emre Yalçın'ın ardından Zafer Göktüğ ile de yollarını ayıran Vanspor, orta sahaya bir takviye daha yapacak. Eksik mevkilerini tamamlamak için transfer görüşmelerini sürdüren Vanspor'un, orta saha ve bir kanat oyuncusu alması beklenirken, bu kapsamda birçok futbolcu ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

2023-2024 futbol sezonunda başında Gençlerbirliği'nden transfer edilen ve Vanspor formasıyla 11 resmi maçta forma şansı bulan Zafer Göktuğ, bu periyotta gol katkısında bulunamazken, 1 asist katkısında bulundu. Orta sahada görev yapan Zafer, Van ve Kayseri'deki kamplarda beklenen performansı ortaya koyamadı.

Alpay Koçaklı, Abdulcebrail Akbulut ve Yunus Emre Yalçın'ın ardından Zafer Göktuğ'la da yollarını ayıran Vanspor, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen Zafer Göktuğ ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Verdiği mücadele ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Vanspor'da bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda şu ana kadar iç ve dış transferde 24 futbolcuyu renklerine bağladı. Van ve Kayseri'de yapılan kamplarda beklenen performansı ortaya koyamayan Alpay Koçaklı, Abdulcebrail Akbulut, Yunus Emre Yalçın ve Zafer Göktuğ ile yollarını ayıran Vanspor, bazı mevkilere takviye yapmak için birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

İç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak,  Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantuğ Temel ve Erdem Seçgin'le anlaşma sağlayan Vanspor, dış transferde ise şu ana kadar Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Batuhan Kör, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'u kadrosuna kattı.

Son olarak Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'un takıma katılmasıyla birlikte önemli eksikliklerini gideren Vanspor, transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamış oldu. Teknik Direktör Tahsin Tam'ın raporu doğrultusunda hareket eden Vanspor, orta sahaya bir takviye daha yapacak.

Bu sezon Beyaz Gruba göre nispeten kolay bir gruba düşen Vanspor'un bu sezon ortaya koyacağı performans merak ediliyor. Öte yandan Van temsilcisi Pazar günü sahasında ligin ilk maçında saat 16.00'da sahasında Derince Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

ZAFER GÖKTUĞ ERDEM KİMDİR?

2003 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Zafer Göktuğ Erdem, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. Daha sonra Gençlerbirliği U19, Hacettepe, Gençlerbirliği takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 75 resmi maça çıkan Zafer Göktuğ Erdem, 12 gol atarken, 3 asist katkısında bulundu. 3 bin 699 dakika sahada kalan Zafer Göktuğ Erdem, bu periyotta 13 sarı kart gördü.

Önceki sezon Gençlerbirliği formasıyla 19 resmi maçta forma giyen Zafer Göktuğ Erdem, 1 gol, 2 asist katkısında bulundu.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 11 resmi maçta forma şansı bulan Zafer Göktuğ, bu periyotta gol katkısında bulunamazken, 1 asist katkısında bulundu. Orta sahada görev yapan Zafer, Van ve Kayseri'deki kamplarda beklenen performansı ortaya koyamadı.

Vanspor'la birlikte Kırmızı Grupta mücadele edecek olan, Arnavutköy Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Diyarbekirspor, Elazığspor, Giresunspor, Erbaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karaman FK, Serik Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Bucaspor, Menemen FK, Somaspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor ve Belediye Derincespor takımları da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2024, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER