Vanspor'da 13 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden, ligi 75 puanla ikinci sırada tamamlayan ve Play-Off mücadelesi veren Vanspor'da, 13 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona eriyor.

Vanspor'da 13 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

2023-2024 futbol sezonunda iyi bir performans ortaya koyan ve ligi 75 puanla ikinci sırada tamamlayan ve ligde oynadığı 36 lig maçında 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, attığı 63 gole karşılık kalesinde ise 37 gol görmüştü.

Beyaz Grupta normal sezon geçtiğimiz hafta tamamlanırken, Play-Off müsabakaları ise kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Sezonun tamamlanmasıyla Vanspor'da 13 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Vanspor'da Zafer Göktuğ Erdem, Yusuf Can Kargel, Yunus Emre Yalçın, Yunus Yılboğa, Yunus Elçi, Vural Elçi, Sinan Kurumuş, Servet Ölmez, Ömer Arda Bilici, Nurullah Aslan, Muhammed Gönülaçar, Miraç Acer, Metincan Cici, Mert Beler, Mehmet Furkan Bilgiç, Medeni Bingöl, Harun Kavaklıdere, Eren Kiyağ, Dilyar Turunç, Diyar Koçarslan, Baran Durak, Arda Buğday, Alpay Koçaklı, Ahmet Cevat Varol, Ahmet Eren, Abdulcebrail Akbulut'un sözleşmeleri devam ederken, diğer 13 futbolcunun ise sözleşmeleri 31 Mayıs itibariyle sona eriyor.

Vanspor'un sözleşmesi sona eren futbolcularla 2024-2025 futbol sezonunda devam edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

2024-2025 futbol sezonu öncesinde Vanspor'da Ahmet Özkaya, Ahmet Ülük, Bahattin Berke Demircan, Burak Kavlak, Cantuğ Temel, Emre Oymak, Erdem Seçgin, Furkan Sakı, Hasan Bilal, Hivan Özkurt, Işık Kaan Arslan, Kerem Çağatay ve Muhammed Ali Doğan'ın sözleşmeleri sona eriyor.

SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK OYUNCULAR

Ahmet Özkaya: Geçtiğimiz sezon Eyüpspor'dan kiralanan defans oyuncusu, Vanspor formasıyla sadece 3 maçta forma şansı buldu. Ahmet Özkaya bu periyotta 105 dakikada sahada kalabildi.

Ahmet Ülük: Sezon başında Alanya Kestelspor'dan kiralanan ve Vanspor formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan Ahmet Ülük, Kırmızı- Siyahlı formayla ligde 34 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda 3 gol atıp, 2 asist katkısında bulunan Ahmet Ülük, bin 284 dakika sahada kalmayı başardı.

Bahattin Berke Demircan: Süper Lig temsilcisi Fatih Karagümrük'ten kiralık olarak Vanspor'a sezon başında transfer olan başarılı forvet, Vanspor formasıyla 31 maçta forma giydi. Bu periyotta 4 gol atıp, 2 asist katkısında bulunan Bahattin Berke Demircan, özellikle ligin son haftalarında attığı gollerle takımına önemli puanlar kazandırdı. Bin 234 dakika sahada kalan Bahattin Berke Demircan, bu periyotta 6 sarı kart gördü.

Burak Kavlak: Yeni Malatyaspor'dan kiralanan başarılı stoper bu sezon Vanspor forması altında önemli bir performans ortaya koydu. Vanspor'un vazgeçilmez futbolcuları arasında yer alan Burak Kavlak, Vanspor formasıyla 33 resmi maçta şans buldu. Bu maçlarda 3 gol atıp, 1 asist katkısında bulunan Burak Kavlak, 2 bin 828 dakikada sahada kaldı. 6 sarı kart gören başarılı stoper bir maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Cantuğ Temel: Devre arasında Arnavatköy Belediyespor'dan transfer edilen kaleci Cantuğ Temel, Vanspor formasıyla şu ana kadar şans bulamadı.

Emre Oymak: Devre arasında Altınordu'dan kiralanan ve orta sahada ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Oymak, bu periyotta Vanspor formasıyla 10 resmi maçta forma giydi. 1 gol ve 1 asist katkısında bulunan başarılı orta saha, Diyarbekirspor maçında şanssız bir sakatlık yaşamış ve sezonu kapatmıştı.

Erdem Seçgin: Sezon başında İstanbulspor'dan kiralanan Erdem Seçgin, Vanspor formasıyla 36 resmi maçta forma şansı buldu. Bu periyotta 2 gol atıp, 5 asist katkısında bulunan başarılı orta saha, 2 bin 740 dakika sahada kaldı. Erdem bu süre zarfında 3 sarı kart gördü.

Furkan Saki: 2022 yılında Edirnespor'dan transfer edilen ve Vanspor formasıyla kariyerinin en iyi çıkışını yapan Furkan Saki, bu sezon 27 resmi maçta forma şansı buldu. 2 gol atıp, 2 asist katkısında bulunan başarılı stoper, bin 944 dakika sahada kalırken, bu periyotta 2 sarı kart gördü.

Hasan Bilal: 2022 yılında Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa'dan transfer edilen Hasan Bilal, bu sezon Vanspor formasıyla üstün bir performans ortaya koydu. Vanspor formasıyla 28 maçta forma giyen ve adından sıkça söz ettiren Hasan Bilal, bu periyotta 10 gol atıp, 7 asist katkısında bulundu. Bin 844 dakika sahada kalan Hasan Bilal, bu süreçte 3 sarı kart gördü,

Hivan Özkurt: Vanspor'un alt yapısında yetişen ve profesyonel takıma kadar yükselen Hivan Özkurt, Vanspor formasıyla sadece 1 maçta görev alırken, 20 dakika sahada kaldı.

Işık Kaan Arslan: Devre arasında Süper Lig temsilcisi Galatasaray'dan kiralanan Işık Kaan Arslan, Vanspor formasıyla 9 maçta görev aldı. 554 dakikada sahada kalan Işık Kaan Arslan, gol ve asist katkısında bulunamadı.

Kerem Çağatay: Sezon başında Amedspor'dan transfer edilen Kerem Çağatay, bu sezon Vanspor formasıyla sadece 9 maçta görev alabildi. Bu periyotta başarılı bir performans ortaya koyan Kerem Çağatay, ilk devrede oynana Yeni Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı. Kerem Çağatay, Vanspor formasıyla 503 dakika sahada kalırken, 1 gol katkısında bulundu.

Muhammed Ali Doğan: 2022 yılında Balıkesirspor'dan transfer edilen başarılı orta saha oyuncusu Muhammed Ali Doğan, bu sezon Vanspor formasıyla 35 resmi maçta görev aldı. 4 gol atıp, 1 asist katkısında bulunan başarılı orta saha oyuncusu, bin 926 dakika sahada kalırken, bu periyotta 7 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER