Vanspor'da, Afyonspor maçının hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Vefa Group Vanspor'da, yarın 14.00'te oynanacak olan Afyonspor Kulübü maçının hazırlıkları sürüyor. Kırmızı- Siyahlı takım deplasmanda Afyon temsilcisini mağlup ederek, liderliğini sürdürmek istiyor.

Vanspor'da, Afyonspor maçının hazırlıkları sürüyor

Cumartesi günü sahasında konuk ettiği Lider Esenler Erokspor'u 1-0 mağlup eden ve yeniden liderlik koltuğunun sahibi olan Vefa Group Vanspor, yarın saat 14.00'te deplasmanda Afyonspor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor ve Zonguldak Kömürspor maçlarından da galibiyet ayrılan Vanspor, deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon FK'ya 4-0 mağlup olmuştu. Cumartesi günü sahasında lider Esenler Erokspor'u 1-0'la geçen Van temsilcisi, önemli bir virajı kayıpsız geçti.

Van temsilcisi Çarşamba günü ligin dokuzuncu hafta maçında deplasmanda Afyonspor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Afyonspor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, liderliğini sürdürmek istiyor.

Afyonspor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda galip gelerek puanını 24'e çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Yarın saat 14.00’te oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor ilk sekiz maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u 2-0, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0, Kırklarelispor'u 2-1, Zonguldak Kömürspor'u 1-0, Esenler Erokspor'u 1-0 mağlup ederken, 1461 Trabzon FK'ya ise 4-0 mağlup oldu.

Afyonspor Kulübü ise ilk sekiz maçında Serik Belediyespor'a 1-0, 1461 Trabzon FK'ya 3-0, Esenler Erokspor'a 1-0 mağlup olurken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 1-1, Diyarbekirspor ile 0-0 berabere kaldı. Afyon temsilcisi Kırklarelispor'u 1-0, mağlup ederken,  yedinci haftayı ise BAY geçmişti.

Ligde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Vanspor 21 puanla liderlik koltuğunda bulunurken, Afyonspor Kulübü ise 6 puan -4 averajla on üçüncü sırada yer alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

19 puanla ikinci sırada yer alan Nazilli Belediyespor, deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelirken, 18 puanla ikinci sırada yer alan Esenler Erokspor ise Yeni Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek.

17 puanla dördüncü sırada bulunan Ankaraspor, Zonguldak Kömürspor deplasmanına giderken, 16 puanla beşinci sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise sahasında Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

15 puanla altıncı sırada bulunan Bucaspor, sahasında Bursaspor ile karşı karşıya gelirken, Ankara Demirspor ise Adıyaman FK deplasmanına gidecek.

Beyoğlu Yeni Çarşı, deplasmanda Serik Belediyespor'a konuk olurken, Altınordu ise son sıradaki Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Diyarbekirspor ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2023, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER