Vanspor'da hedef 3'te 3 yapmak

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ikinci devresinde oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Vanspor, bugün saat 14.00'te sahasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, Antalya temsilcisini mağlup ederek, 3'te 3 yapmak istiyor.

Vanspor'da hedef 3'te 3 yapmak

Ligin ikinci devresinin ilk maçında sahasında konuk ettiği Bucaspor 1928'i mağlup ederek galibiyetle başlayan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Adıyaman FK'yı 3-1'le geçen Vanspor, bugün saat 14.00'te sahasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk devresinde özellikle son haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, ligin ikinci devresine galibiyetlerle başladı. Ümit Bozkurt'un takımın başına geçmesiyle toparlanmaya başlayan Van temsilcisi, bugün karşılaşacağı Serik Belediyespor'u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligin ilk devresinin son maçında Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek devreyi galibiyetle kapatan, ikinci devrede oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Van temsilcisi, bu serisini Serik Belediyespor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Bir yandan eksik bölgelerine tamamlamak için transfer görüşmelerini sürdüren Vanspor'da, son olarak geçtiğimiz hafta transfer edilen Sinan Kurumuş'ta takıma katılarak çalışmalarını sürdürdü. Ümit Bozkurt'un bugün görev vermesi halinde golcü futbolcu Serik Belediyespor karşısında forma giyebilecek.

Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Kırmızı- Siyahlı takım, on dördüncü sırada bulunan rakibini mağlup ederek puanını 43'e yükseltmek ve liderle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

Bugün oynayacağı maçı kazanmak isteyen Van temsilcisinde tek hedef galibiyet. Ligde oynadığı 20 maçta 12 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor 40 puan +8 averajla beşinci sırada yer alırken, oynadığı 20 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Serik Belediyespor ise, 19 puanla son dördüncü sırada yer alıyor.

Bugün saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu mücadelenin kıran kırana geçmesi bekleniyor.

GRUPTA ZORLU MAÇLAR…

Grupta 49 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, sahasında Zonguldak Kömürspor'u konuk ederken, 41 puanla ikinci sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise haftayı BAY geçecek.

38 puan +16 averajla dördüncü sırada yer alan Bucaspor, deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, 38 puan +11 averajla beşinci sırada yer alan Ankaraspor ise sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

37 puanla altıncı sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurdu, Adıyaman FK'yı konuk ederken, Ankara Demirspor ise deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Afyonspor Kulübü sahasında Kırklarelispor'u ağırlarken, Beyoğlu Yeni Çarşı ise Altınordu deplasmanına gidecek.

Gruptaki son maçta ise Diyarbekirspor sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü konuk edecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER