Vanspor'da transfer komitesi belli oldu

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, kentteki kamp çalışmalarında güç depolamaya devam ederken, Kırmızı- Siyahlı takımda transfer komitesi de belli oldu.

Vanspor'da transfer komitesi belli oldu

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde, yeni sezon çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla çalışmalarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde sürdüren Van temsilcisi, önümüzdeki süreçte ikinci dönem kamp çalışmalarını Bolu'da sürdürecek.

Bu kapsamda transfer görüşmelerinin devam ettiği bu süreçte, Vanspor'da transfer komitesi de belli oldu. Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu'nun başkanlık yaptığı transfer komitesinde Teknik Direktör Tahsin Tam, Sportif Direktör Ahmet Bilici, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Emin Dilekli görev alıyor.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanmaya çalışıyor. 2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele verecek olan Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda şu ana kadar iç ve dış transferde 18 futbolcuyu renklerine bağladı.

İç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantuğ Temel ve Erdem Seçgin'le anlaşma sağlayan Vanspor, dış transferde ise şu ana kadar Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız ve Eren Albayrak'ı kadrosuna kattı.

Teknik Direktör Tahsin Tam'ın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 18 Temmuz'da yapılan olağanüstü kongre sonrası transfer çalışmalarına ağırlık veren Van temsilcisi, bu kapsamda birçok futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

Şu ana kadar iç ve dış transferde 18 futbolcuyla anlaşma sağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, eksik mevkiler için birçok futbolcuyla temas halinde. Son olarak dış transferde Eren Albayrak ile anlaşma sağlayan ve sol bekte önemli bir eksiğini gideren Van temsilcisinin önümüzdeki günlerde görüşme halinde olduğu futbolcuları bitirmesi bekleniyor.

Eksik mevkilere takviyeler yapacak olan Vanspor, bu kapsamda Tahsin Tam'ın talebi doğrultusunda birçok futbolcuyla temaslarını sürdürüyor.

3-4 mevkiye daha transfer yapacak olan Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Birkaç futbolcuyla anlaşma sağlayan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Van temsilcisi, kaliteli bir kadro kurmak için çabalıyor.

"BIRAKILAN KÖTÜ İNTİBALARDAN DOLAYI GELMEK İSTEMEYEN FUTBOLCULAR VAR"

Öte yandan transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu, "Tüm şartları zorluyoruz. Sizlerin çok istediği, bizlerin de faydalı olacağına inandığımız futbolcu kardeşlerimize tüm tekliflerimizi yaptık. Ama daha evvel bırakılan kötü intibalardan dolayı gelmek istemeyen futbolculara da diyecek bir şey bulamıyoruz. Biz maddi olarak istenilen tüm şartlara evet dememize rağmen, bunları yaşıyoruz. Her istediğinize mutlaka kulak verip, gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Ama bazen para da yetmiyor. Sizleri sabırlı olmaya davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Vanspor'un 2024-2025 futbol sezonunda mücadele edeceği Kırmızı Grupta yer alan Arnavutköy Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Diyarbekirspor, Elazığspor, Giresunspor, Erbaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karaman FK, Serik Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Bucaspor, Menemen FK, Somaspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor ve Belediye Derincespor takımları da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2024, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER