Vanspor'da yeni sportif direktör belli oldu

Nesine 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve sezona istediği gibi başlayamayan Vanspor'da Elazığ mağlubiyeti sonrası istifa eden Kulüp Sportif Direktörü Ahmet Bilici'nin yerine daha önce farklı takımlarda görev yapan Bayram Oral getirildi.

Vanspor'da yeni sportif direktör belli oldu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve son haftalarda ortaya koyduğu kötü performansla taraftarını üzen Vanspor'da, yeni sportif direktör belli oldu. Ligin dördüncü hafta maçında Van'da oynanan maçta Elazığspor'a 2-0 mağlup olan Vanspor'da, Kulüp Sportif Direktörü Ahmet Bilici o gün görevinden istifa etmişti.

Vanspor’da sportif direktörlük görevine, daha önce farklı kulüplerde görev yapan Bayram Oral getirildi. Son olarak Kocaelispor'da sportif direktörlük yapan ve teknik kadro-futbolcu-yönetim arasındaki ilişkileri çok iyi düzenleyen, kulüp içindeki birçok krizi önleyen Bayram Oral bundan sonraki süreçte Vanspor'un başarısı için mücadele edecek.

Konuyla alakalı Vanspor tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz sportif direktörlük görevini yürütmek üzere Bayram Oral ile anlaşmaya varmıştır. Takımımıza ve kendisine hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

VANSPOR'UN 7 HAFTALIK KARNESİ…

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, ikinci haftada deplasmanda Nazillispor'u ise 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında yine deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken, dördüncü hafta maçında sahasında Elazığspor'a 2-0 mağlup olarak, şampiyonluk yolunda önemli bir yara almıştı.

Ligin beşinci hafta maçında ise deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 öne geçtiği maçta Menemen Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Vanspor, ligin altıncı hafta maçında yeni teknik direktörü Ümit Bozkurt sorumluluğunda sahasında karşılaştığı Aksarayspor'a ise 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürmüştü.

Ligde oynadığı son maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Vanspor, Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü karşısında aldığı 1 puana razı oldu. Bu beraberlikle puanını 9 yapan Vanspor, liderle arasındaki puan farkının 10'na yükselmesine müsaade etti.

Menemen FK beraberliğinin ardından teknik direktör değişikliğine giden Vanspor, Ümit Bozkurt yönetiminde de kötü gidişatına son veremedi. Rakipleri karşısında organize olamayan ve yakaladığı net atakları golle sonuçlandıramayan Van temsilcisinin, kötü gidişata ne zaman son vereceği merak ediliyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER