Vanspor'dan taraftara hassasiyet çağrısı

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, kentteki kamp çalışmalarında güç depolamaya devam ederken, Kırmızı- Siyahlı takım, taraftara hassasiyet ve sabır çağrısında bulundu.

Vanspor'dan taraftara hassasiyet çağrısı

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde, yeni sezon çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla çalışmalarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde sürdüren Van temsilcisi, önümüzdeki süreçte ikinci dönem kamp çalışmalarını Bolu'da sürdürecek.

Bu kapsamda transfer görüşmelerinin devam ettiği bu süreçte, Vanspor'da, yönetim tarafından yapılan açıklamada, taraftarın bu süreçte biraz daha hassas davranması ve sabırlı olması gerektiği vurgulandı.

Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu'nun başkanlık yaptığı ve Teknik Direktör Tahsin Tam, Sportif Direktör Ahmet Bilici, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Emin Dilekli yönetimindeki transfer komitesinin çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü ve bu kapsamda önümüzdeki günlerde önemli oyuncuların takıma katılacağı ifade edildi.

Maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadığını belirten Vanspor Futbol Kulübü yönetimi, şampiyonluk parolasıyla çıkılan bu yolda, yönetim olarak üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını belirtti.

Sosyal medyadan yazılan ve çizilen haksız eleştirilerin kulübü olumsuz etkilediğini belirten Vanspor Futbol Kulübü yönetimi, taraftarlardan bu süreçte hassasiyet göstermelerini beklediklerini vurguladı.

"VANSPOR'UMUZ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIMIZDAN ŞÜPHE DUYMAMANIZI İSTİRHAM EDİYORUZ"

Vanspor Futbol Kulübü yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Kıymetli Vanspor camiası, değerli taraftar grubu başkan ve üyeleri, siz kıymetli gönüldaşlarımız, süreçle ilgili açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. Bildiğiniz üzere, göreve geleli sadece birkaç gün oldu. Bu büyük camianın ne denli önemli olduğunun farkındayız. Bizler ekip olarak bu camiaya uzak insanlar değiliz. Geçmişten bugüne neler yaşandığını biliyor, şahit oluyoruz, olduk da. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar elimizden gelenin fazlasını yaptık, yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin taleplerini her an takip ediyor, değer veriyor ve baz alıyoruz. Gerek teknik ekibimizle, gerek transfer komitemizle her an istişare içerisinde olup en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Camiamız adına, şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda, bizler üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Ancak sosyal medyadan yazılan ve çizilen haksız eleştiriler bizleri bir yana bırakın, takım arkadaşlarımızı olumsuz etkilemektedir. Sizlerden bu süreçte hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Bu süreçte yayınladığımız fakat ismini duyurmadığımız transferlerimizi nasip olursa çarşamba günü camiamızla buluşturmayı hedefliyoruz. Şampiyonluk takım işi; bu takımın en önemli oyuncusu siz taraftarlarımız, gönüldaşlarımızdır. Şunu bilmenizi isteriz ki maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, kaçınmıyoruz. Sizleri sabırlı olmaya davet ediyor, sevdamız olan Vanspor'umuz için her şeyi yapacağımızdan şüphe duymamanızı istirham ediyoruz. Dualarınızı bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2024, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER