Vanspor'lu Ahmet, Adana 01 FK'da…

2023-2024 futbol sezonunda Vanspor formasını terleten ve kariyerinin en iyi çıkışını yakalayan Ahmet Ülük, bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Adana 01 Futbol Kulübü'ne imzayı attı. Geçtiğimiz sezon Vanspor'da kiralık olarak forma giyen Ahmet Ülük, Adana temsilcisiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Vanspor'lu Ahmet, Adana 01 FK'da…

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasını terleten ve ortaya koyduğu performansla taraflı- tarafsız herkesin dikkatini çekmeyi başaran Ahmet Ülük, bundan sonraki süreçte Adana 01 Futbol Kulübü'nde devam ettirecek.

Vanspor formasıyla geçtiğimiz sezon 36 maçta görev yapan Ahmet Ülük, 3 gol atıp, 2 asist katkısında bulunurken, bu periyotta bin 379 dakikada sahada kaldı.

Vanspor'da bir yandan iç transferde futbolcularla görüşmeler devam ederken, bir yandan da dış transferde hareketlilik devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz sezon Vanspor'da büyük bir başarı ortaya koyan Ahmet Ülük'ün yeni takımıyla 2 yıllığına anlaştı.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla önemli işlere imza atan ve bazı maçlarda kritik dakikalarda sahneye çıkan Ahmet Ülük, bundan sonraki süreçte Adana 01 Futbol Kulübü'nün formasını terletecek.

Adana 01 Futbol Kulübü tarafından Ahmet Ülük transferiyle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçen sezonu Acn Türk Vanspor Kulübü'nde kiralık olarak geçiren, Alanya Kestelspor'un başarılı kanat oyuncusu Ahmet Ülük ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Ahmet" ifadelerine yer verildi.

AHMET ÜLÜK'ÜN KARİYERİ…

2002 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Ahmet Ülük, futbola Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'da başladı. Daha sonra Diyarbakır Alipaşaspor ve Bağlar Belediyespor takımlarında forma giyen Ahmet Ülük, profesyonel futbol hayatına 2021 yılında Alanya Kestelspor'da başladı.

Kariyerinde 56 resmi maça çıkan Ahmet Ülük, 10 gol atıp, 1 asist katkısında bulunurken, 1 sarı kart gördü. Ahmet Ülük toplamda 2 bin 212 dakika sahada kaldı.

2022-2023 futbol sezonunda Alanya Kestelspor formasıyla 26 resmi maça çıkan Ahmet Ülük, 5 gol atıp, 1 asist üretti.

Geçtiğimiz sezon ise Vanspor formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan Ahmet Ülük, 34 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda 3 gol atıp, 2 asist katkısında bulunan Ahmet Ülük, bin 379 dakika sahada kalmayı başardı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2024, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER