Vanspor'lu futbolculardan anlamlı mesaj

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve normal sezonu 75 puanla ikinci sırada tanımlayarak Play-Off üçüncü turunda 1461 Trabzon FK'ya 3-1 mağlup olan Vanspor'da bazı futbolcular birbirinden anlamlı mesajlar paylaşarak, Van'a veda etti.

Vanspor'lu futbolculardan anlamlı mesaj

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligi 75 puanla ikinci sırada tamamlayan Vanspor, Play-Off müsabakasında 1461 Trabzon FK ile eşleşmişti. İlk maçta deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olan, ikinci maçta ise sahasında rakibiyle 1-1 berabere kalan Van temsilcisi, 1. Lig hayaline veda etmişti.

Play-Off'a veda edilmesinin ardından Vanspor'da futbolcular birbirinden anlamlı veda mesajları paylaştı. Vanlı futbolcu Medeni Bingöl başta olmak üzere, Işık Kaan Arslan, Ahmet Ülük, Sinan Kurumuş, Furkan Saki, Bahattin Berke Demircan, Muhammed Ali Doğan ve Ahmet Eren paylaştıkları mesajlarla kente veda ettiler.

BİNGÖL: "ATEŞTEN GEÇMEYENE ATEŞİ ANLATAMAYIZ"

Vanspor'un kaptanı Medeni Bingöl yaptığı paylaşımda, yaşanan zorlu sürece değinerek, "Kimse bizim arka planda verdiğimiz sessiz savaşları, parçalandığımız yerden kendimizi nasıl kurtardığımızı ve hedeflediğimiz konum için ödediğimiz bedelleri anlayamaz. Ateşten geçmeyene ateşi anlatamayız. Buna rağmen sonuna kadar mücadele edip umutlar tükenene kadar şampiyonluğun peşinden gittiysek kendimizle gurur duymalıyız. Vanspor adına dik duruşun simgesi olan takım arkadaşlarıma ben kendi memleketim adına can-ı gönülden teşekkür ederim. Bu takımın kurulmasında ve desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun. Bugün değil ama elbet bir gün Şanlı Vanspor hak ettiği üst liglere yükselecektir" dedi.

ARSLAN: "İYİ Kİ GELMİŞİM DEDİĞİM VANSPOR'LA SÖZLEŞMEM BİTMİŞ BULUNMAKTADIR"

Devre arasında Süper Lig şampiyonu Galatasaray'dan kiralanan Işık Kaan Arslan ise, Van'da güzel dostluklar edindiğini belirterek, "Devre arasında katıldığım, bir sürü harika insan tanıdığım, inanılmaz güzel dostluklar edindiğim, çok şey öğrendiğim ve bu gün sezon bittiğinde yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen iyi ki gelmişim dediğim Vanspor'la sözleşmem bitmiş bulunmaktadır. İnanılmaz karakterli takım arkadaşlarıma, başkanımız Feyat Kıyak'a, sportif direktörümüz Osman Yıldırgan'a, sayın hoca ekibine ve kulüp personelimize her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsınız, her şey gönlünüzce olsun" diye konuştu.

ÜLÜK: "VANSPOR FORMASI ALTINDA TER DÖKMENİN GURURUNU YAŞADIM"

Vanspor'da canla başla mücadele eden ve duygu dolu bir mesaj paylaşan Ahmet Ülük ise, "Sevgili Vanspor camiası ve kıymetli taraftarlarımız, bir sezon boyunca Vanspor forması altında ter dökmenin gururunu yaşadım. Hep birlikte büyük hedefler peşinde koştuk ve şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek için elimizden geleni yaptık. Ne yazık ki, sezonu şampiyon olarak tamamlayamadık. Ancak, bu süreçte yaşadığımız her an, gösterdiğimiz çaba ve elde ettiğimiz başarılar, hepimiz için çok değerliydi. Bu zorlu ve heyecan dolu yolculukta yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen tüm cami üyelerine, teknik ekibe ve tabii ki her daim bizlere güç veren taraftarlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin desteği ve inancı, sahada gösterdiğimiz mücadeleyi anlamlı kıldı. Her maçta yanımızda olan, stadı dolduran, sesleriyle bize güç veren siz büyük Vanspor taraftarlarına minnettarım, sizlerin desteği olmadan bu noktaya gelmemiz mümkün olmazdı. Sizlerle birlikte aynı hedef doğrultusunda yürümek büyük bir onurdu" ifadelerini kullandı.

KURUMUŞ: "FİNALE KALMAYI GERÇEKTEN ÇOK İSTEDİK AMA BUNU BAŞARAMADIK"

Devre arasında Vanspor'a transfer olan ve 6 gol katkısında bulunan Sinan Kurumuş ise, "Sevgili Vanspor sevdalıları, sizleri üzdüğümüz için kendi adıma özür dilerim. Finale kalmayı gerçekten çok istedik ama bunu başaramadık ve sezon sonuna gelmiş bulunmaktayız. Başkanımız Feyat Kıyak'a, sportif direktörümüz Osman Yıldırgan'a genel sekreterimiz Fatih Sarp'a, Bahattin dayıya, yönetim kurulumuza, hocalarımıza ve kar kış demeden her koşulda bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin" dedi.

SAKİ: "VANSPOR FORMASINI GURURLA TAŞIDIM"

Vanspor'un başarılı stoperi Furkan Saki ise, "Sevgili Vanspor taraftarları ve değerli Vanspor camiası, İki yıldır bu büyük ailenin bir parçası olmanın gururunu yaşıyorum. Geçtiğimiz iki sezonda şampiyonluk hedefiyle çıktığımız yolda, Play-Off turlarında elenmemize rağmen gösterdiğiniz destek ve sevgi için sizlere minnettarım. Her maçta, her antrenmanda ve her zorlu anda yanımızda olduğunuzu hissetmek bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Sahada gösterdiğimiz mücadelede en büyük güç kaynağımız sizlerin bitmek bilmeyen desteği ve coşkusuydu. Bu iki sezonda yaşadığımız heyecan, sevinç ve hüzünleri birlikte paylaştık. Vanspor formasını gururla taşıdım ve her zaman en iyisini vermek için elimden geleni yaptım. Play-Off turlarında yaşadığımız talihsizliklere rağmen, bu takımın ve camianın daha büyük başarılara ulaşacağına olan inancım tam. Bize inandığınız, arkamızda durduğunuz ve her koşulda desteklediğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler" diye konuştu.

DEMİRCAN: "VANSPOR'UN HAK ETTİĞİ SÜPER LİG'E EN KISA SÜREDE ÇIKMASI TEMENNİSİYLE"

Vanspor'un bir diğer forvet oyuncu ve son maçlarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Bahattin Berke Demircan ise, "Öncelikle bu büyük camianın, ailenin bir parçası olmamda emeği olan Sayın Başkanımız Feyat Kıyak ve sportif direktörümüz Osman Yıldırgan'a çok teşekkür ediyorum. Sezon başından beri beraber saha içinde mücadele verdiğim bundan gurur ve mutluluk duyduğum. Takım arkadaşlarımın ve hocalarımın eline emeğine sağlık. Ve tabii ki her zaman bizi destekleyen desteklerini esirgemeyen büyük Vanspor taraftarlarına da çok teşekkür ederim. Maalesef veda zamanı geldi. Vanspor'un hak ettiği Süper Lig'e en kısa sürede çıkması temennisiyle hoşça kalın" ifadelerini kullandı.

DOĞAN: "İNŞALLAH BU ŞEHRE BU ŞAMPİYONLUK GELECEK"

Vanspor'da orta sahada başarılı bir grafik çizen Muhammed Ali Doğan ise, "Buraya kadarmış sevgili Vanspor'um. Gönül isterdi bu şehre, bu takıma şampiyonluğu getirmeyi. Bütün takım arkadaşlarımızın emeğine, yüreğine sağlık. Bu sene nasip olmadıysa, seneye inşallah bu şehre bu şampiyonluk gelecek! Ama öyle ama böyle gelecek. İyiki varsınız, iyiki sizlerle beraber bu sezonu geçirdim. Hepiniz güzel karakterli insanlarsınız. Başta başkanıma Feyat Kıyak'a sonra Osman Yıldırgan ve yönetici abilerimize buradan teşekkür etmek istiyorum. Sizler olmasaydınız bu takım olmazdı. Emeğiniz paha biçilmez. Bizi karda kışta, deplasmanda yalnız bırakmayan sevgili Vanspor taraftara da buradan teşekkür etmek istiyorum. Bizlerle olduğunuz için, bizleri hiç yalnız bırakmadığınız için Allah sizden razı olsun" dedi.

EREN: "VANSPOR FORMASI ALTINDA TER DÖKMENİN GURURUNU YAŞADIM"

Vanspor'un başarılı sol beki Ahmet Eren ise mesajında "Sevgili Vanspor camiası ve kıymetli taraftarlarımız, bir sezon boyunca Vanspor forması altında ter dökmenin gururunu yaşadım. Hep birlikte büyük hedefler peşinde koştuk ve şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek için elimizden geleni yaptık. Ne yazık ki sezonu şampiyon olarak tamamlayamadık. Bu süreçte verdiğimiz emekler ve birlikte mücadele ettiğimiz tüm takım arkadaşlarıma, Vanspor Kulübü Başkanı Sayın Feyat Kıyak'a, Kulüp Sportif Direktörümüz Sayın Osman Yıldırgan'a ve yönetim kurulumuza en derin teşekkürlerimi iletiyorum. Sizlerin liderliğinde ve desteğiyle, her maçta sahada en iyisini vermeye çalıştık. Ayrıca, maçlarda ve deplasmanlarda bizi yalnız bırakmayan, her zaman coşkunuzla yanımızda olan değerli büyük Vanspor taraftarına da ayrıca minnettarım. Sizin sadakatiniz ve desteğiniz, bizim için her şeyden önemliydi. Sizlerle birlikte geçirdiğimiz her an unutulmazdı, çünkü sizlerle güçlüyüz. Her zaman birlikte olmaktan ve bu yolculuğu paylaşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duydum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER