Vanspor'lu Miraç, Şanlıurfaspor'da…

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da, sezon yapılanmasında düşünülmeyen ve geçtiğimiz aylarda Van temsilcisi ile yolları ayrılan Miraç Acer, Şanlıurfaspor ile anlaştı.

Vanspor'lu Miraç, Şanlıurfaspor'da…

Geçtiğimiz sezon devre arasında Etimesgut Belediyespor'dan transfer edilen ve gelecek sezon yapılanmasında düşünülmeyen Miraç Acer'le geçtiğimiz ay yollar ayrılmıştı.

Devre arasında takıma katılan ve Vanspor forması ile 13 resmi maçta forma giyen Miraç Acer, bin 2 dakika sahada kalırken, bu periyotta asist veya gol katkısında bulunamamıştı.

Geçtiğimiz ay Vanspor ile sözleşmesi feshedilen sağ bek, 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile anlaştı.

Miraç Acer'in transferiyle ilgili Şanlıurfaspor tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Vanspor FK'den sağ bek Miraç Acer ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Reklam ve Sponsorlardan sorumlu başkan yardımcımız İbrahim Halil Arıcı katıldı" ifadelerine yer verildi.

MİRAÇ ACER KİMDİR?

1996 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Miraç Acer, futbolla Trabzon Telekom Altyapısında başladı. Daha sonra 1461 Trabzon AY, Trabzonspor U121, U19, U21 takımlarında forma giydikten sonra 1461 Trabzon U21, Düzyutspor, 1461 Trabzon, Vanspor FK ve Etimesgut Belediyespor formalarını giydi.

Kariyerinde 230 resmi maçta forma giyen Miraç Acer, 6 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 18 bin 451 dakika sahada kaldı. Miraç Acer bu periyotta 43 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü.

Miraç Acer kariyerinde Hekimoğlu formasıyla 145, Vanspor formasıyla 66, Etimesgut Belediyespor formasıyla ise 19 resmi maçta forma giydi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan ve Vanspor forması ile 13 resmi maçta forma giyen Miraç Acer, bin 2 dakika sahada kalırken, bu periyotta asist veya gol katkısında bulunamadı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER