Vanspor'lu Muhammed, Şanlıurfaspor'da…

2024-2025 futbol sezonunda yine ikinci ligde yoluna devam edecek olan Vanspor'da, geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılmasına rağmen başarılı bir grafik ortaya koyan ve geçtiğimiz günlerde takımdan ayrıldığı açıklayan Muhammed Gönülaçar, Şanlıurfaspor'a imza attı.

Vanspor'lu Muhammed, Şanlıurfaspor'da…

Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, transfer sessizliği devam ederken, geçtiğimiz sezon takımda top koşturan birçok futbolcu ise takımdan ayrılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Furkan Saki, Muhammed Gönülaçar ve Hasan Bilal geçtiğimiz hafta takımdan ayrılan isimler oldu.

Geçtiğimiz sezon ligin ikinci devresinde 1. Lig takımlarından Bodrumspor'dan transfer edilen ve Vanspor'la 1,5 yıllık sözleşme imzalanan Muhammed Gönülaçar, sözleşmesini feshederek 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'la anlaştı.

Muhammed Gönülaçar'ın transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor, "Hayırlısı ile başlıyoruz. Evine hoş geldin. Kulübümüz, en son Vanspor FK forması giyen orta saha Muhammed Gönülaçar ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde Başkan vekilimiz Muharrem Aydın yer aldı. Başkanımız M. Giray Küçük ise transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi" ifadelerine yer verdi.

MUHAMMED GÖNÜLAÇAR KİMDİR?

1994 yılında Batman'da dünyaya gelen Muhammed Gönülaçar, futbola Batman Petrol altyapısında başladı.

Daha sonra Batman Petrolspor'da profesyonel futbol hayatına başlayan Muhammed Gönülaçar, akabinde Ankaragücü, Şanlıurfaspor, Ümraniyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kocaelispor, Tuzlaspor, Denizlispor ve Bodrumspor takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 332 resmi maçta forma giyen Muhammed Gönülaçar, 15 gol atıp, 8 asist katkısında bulundu. Bu maçlarda 72 sarı kart, 4 kırmızı kart gören Muhammed Gönülaçar, kariyerinde 24 bin 469 dakika sahada kaldı.

Gönülaçar, 99 maçta merkez orta saha, 81 maçta ön libero, 15 maçta on numara, 8 maçta stoper, 1 maçta sağ bek, 1 maçta ise orta saha sol tarafta görev aldı.

Muhammed Gönülaçar, Ankaragücü formasıyla 89, Ümraniyespor formasıyla 66, Denizlispor formasıyla 64, Şanlıurfaspor formasıyla 34, Batman Petrolspor formasıyla 33, Kocaelispor formasıyla 18, Bodrum FK formasıyla 14, Tuzlaspor formasıyla ise 14 resmi maçta görev aldı.

Ligin ilk devresinde Bodrumspor FK formasıyla 14 resmi maçta görev alan Muhammed Gönülaçar, skor katkısında bulunamazken, 850 dakikada sahada kaldı.

Ligin ikinci devresinde Vanspor'a transfer olan Muhammed Gönülaçar, Vanspor formasıyla 19 resmi maçta görev yaptı.

Bu sezon toplamda 2 bin 540 dakikada sahada kalan Muhammed Gönülaçar, gol ve asist katkısında bulunamazken, 8 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER