Vanspor'un Elazığspor mesaisi sürüyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı ilk üç maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Vanspor, Pazar günü sahasında karşılaşacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Van temsilcisi sahasında taraftarıyla buluşacağı maçta Elazığ temsilcisini mağlup ederek, Giresunspor karşısında yaşadığı puan kaybını telafi etmek istiyor.

Vanspor'un Elazığspor mesaisi sürüyor

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, ikinci haftada deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u ise 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında yine deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Pazar günü saat 15.30'da oynayacağı zorlu mücadelenin hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında karşılaşacağı Elazığspor'u mağlup ederek, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Elazığspor galibiyetiyle puanını 10'a yükseltmek isteyen Vanspor, taraftarıyla ilk kez buluşacağı maçta Giresunspor karşısında yaşadığı 2 puan kaybını da telafi etmenin hesabını yapıyor.

Teknik Direktör Tahsin Tam sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Elazığspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Ligde oynadığı ilk üç maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Tahsin Tam'ın öğrencileri, Pazar günü sahasında karşılaşacağı Elazığspor karşısında 3 puan için mücadele edecek.

Van temsilcisi, hafta sonu oynayacağı zorlu maçı kazanarak, bir sonraki hafta deplasmanda karşılaşacağı Menemen FK maçı öncesi moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Vanspor ile Elazığspor arasında oynanacak olan zorlu mücadele Pazar günü saat 15.30'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

Giresunspor karşısında beklenmedik 2 puan kaybeden ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak liderlik koltuğunu Menemen FK'ya devreden Van temsilcisi, Elazığspor'u mağlup ederek, rakibinin puan kaybetmesiyle yeniden liderlik koltuğunu eline geçirmek istiyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Öte yandan grupta oynanacak olan diğer maçlarda,  9 puanla liderlik koltuğunda bulunan Menemen FK, deplasmanda 0 puanla son sırada bulunan Nazillispor'la karşı karşıya gelirken, 7 puan +4 averajla üçüncü sırada yer alan 68 Aksarayspor ise 1 puanla on üçüncü sırada bulunan Belediye Derince deplasmanına gidecek.

7 puan +2 averajla beşinci sırada yer alan Bucaspor, 1 puanla on beşinci sırada bulunan Diyarbekirspor'u konuk ederken, 5 puan +2 averajla altıncı sırada bulunan Serik Belediyespor ise sahasında 5 puan +1 averajla dokuzuncu sırada bulunan Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 5 puan +2 averajla yedinci sırada bulunan Ankara Demirspor, 4 puanla on birinci sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşı ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, 5 puan 1 averajla sekizinci sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor ise deplasmanda 1 puanla on dördüncü sırada yer alan Karaman FK ile karşı karşıya gelecek.

4 puanla onuncu sırada yer alan Somaspor, deplasmanda 4 puanla on ikinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, henüz puanları bulunmayan Yeni Mersin İdmanyurdu ile Erbaspor karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2024, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER