Vanspor'un rakibi yarın belli olacak

Vanspor'un da mücadele ettiği TFF 2. Lig'de Play-Off eşleşmelerinde 2. tur karşılaşmasının ikinci maçları yarın oynanacak. İlk ayağı 0-0 berabere biten karşılaşmada yarın saat 15.30'da karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon FK ile Yeni Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında galip gelen taraf Vanspor'un rakibi olacak.

Vanspor'un rakibi yarın belli olacak

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Play-Off 2. tur ilk maçında Vanspor'un grubunda bir üst tura yükselmek için mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ile 1461 Trabzon FK ilk maçta golsüz berabere kalmıştı. Yarın saat 15.30'da Trabzon'da karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon FK ile Yeni Mersin İdman Yurdu, Vanspor'un rakibi olmak için mücadele edecek.

Vanspor'un da mücadele ettiği TFF 2. Lig'de Play-Off eşleşmelerinde 1. Turda Bucaspor'u 1-0 mağlup eden Yeni Mersin İdmanyurdu ile Ankaraspor'u 4-1 mağlup eden 1461 Trabzon FK bir üst tura yükselmiş ve birbirlerinin rakibini olmuştu.

Bu kapsamda 2. Tur ilk maçında Mersin'de karşı karşıya gelen iki güçlü takım, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Sahasında rakibine yenemeyen ve tur şansını zora sokan Yeni Mersin İdman Yurdu, yarın saat 15.30'da deplasmanda oynayacağı mücadeleyi kazanarak, Vanspor'un rakibi olmak istiyor.

1461 Trabzon FK- Yeni Mersin İdmanyurdu eşleşmesinde mücadeleyi kazanan taraf 22 Mayıs'ta oynanacak olan yarı final maçında Vanspor'un rakibi olacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 2. Tur Play-Off maçında Mersin Stadyumunda oynanan maçta, Yeni Mersin İdman Yurdu oynadığı futbolla umut vermezken, kendi sahasında da istediği avantajı yakalayamadı.

Play-Off'larda 1. Tur maçları geçtiğimiz hafta oynanırken, ikinci tur ilk maçları Salı günü oynandı. . İkinci tur ikinci maçları yarın, 3. Tur birinci maçları 22 Mayıs'ta, 3 Tur, ikinci maçları ise 27 Mayıs'ta oynanacak.

Final müsabakası ise 2 Haziran Pazar günü oynanacak. Bu kapsamda Ankaraspor'u eleyen 1461 Trabzon FK ile Bucaspor 1928'i mağlup eden Yeni Mersin İdmanyurdu ikinci tur eleme maçında karşı karşıya geldi. İlk maçta gol sesi çıkmazken, ikinci yarın saat 15.30'da Trabzon'da oynanacak. Bu karşılaşmada da galip gelen taraf, 22 Mayıs'ta Vanspor'la karşı karşıya gelecek.

3. turda da ikili maç eleme usulüne göre oynanacak olan maçlarda üstünlüğü elde eden taraf, Kırmızı Grupta final müsabakasına kalan takımla tarafsız sahada karşı karşıya gelecek.

Final müsabakasında galip gelen taraf, 1. Lig'e merhaba diyecek takım olacak.

Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadyumu'nda yarın saat 15.30'da oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. 1461 Trabzon FK, seyirci avantajıyla Yeni Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek, yarı finalde Vanspor'un rakibi olmak istiyor.

Tüm gözlerin çevrildiği müsabakada hangi takımın kazanacağı merak konusu oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER