Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar sürüyor

Van'da seçim hareketliliği sürerken, bulunduğu partilerden başka partilere geçenlerin sayısında da artış yaşanıyor. Son zamanlarda sürekli parti değiştiren isimler, törenlerle başka partilere katılıyor.

Yeniden Refah Partisi'ne katılımlar sürüyor

Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci-Yazar Mehmet Bilici, çeşitli isimleri partilerine katmak için ikna çalışmalarını sürdürüyor. Bilici'nin ikna çalışmaları neticesinde Ak Parti'ye mensup bazı isimler Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Hafta sonu Yeniden Refah Partisi'ne gelen Nedim Yıldız ve beraberindeki yaklaşık 200 kişilik heyet, Ak Parti'den istifa ettiklerini ve Yeniden Refah Partisi'ne katıldıklarını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, "Partimize her geçen gün teveccühler artıyor. Son zamanlarda başka partilerden istifa eden isimler bizlerle birlikte yol yürümek için kervanımıza katılıyor. Nedim Yıldız ve beraberindeki isimler de bu kapsamda partimize katıldılar. Kendilerine yuvalarına yeniden döndükleri için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Merhum Necmettin Erbakan terbiyesinde büyümüş isimleri yeniden partilerinde görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sadıksoy, "Allah'a hamolsun bizlere grup grup, fert fert katılımlar oluyor. Bu da halkımızın son yıllarda iktidardan göremediklerini, umutlarını Yeniden Refah Partisi'ne bağladıklarını gösteriyor. Bildiğiniz üzere partimizin teveccüh görmesinde Rahmetli Necmettin Erbakan'ın büyük katkısı bulunuyor. Kendisi ağır sanayi dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biridir. Bu bölgelerdeki birçok fabrika Erbakan döneminde açıldı. Sonraki süreçte ise kapatıldı. Ülkemizde ve ilimizde bir eşitsizlik, adaletsizlik var. İnşallah partimizle birlikte sıkıntıların çözümüne katkı sunacağız" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Önceki İl Başkanı ve Mevcut Tuşba Belediye Başkan Adayı Nayif Şabu ise seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyleyerek, halkın kendilerine olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER