Güzel bir galibiyet

  Ligin 2. Devresinin ilk 3 haftasını geride bıraktık.

  Temsilcimiz Vanspor, bu ilk 3 haftalık maratonda 6 puan toplarken, lider Eyüpspor ise 5 puan topladı.

  İlk 3 hafta maçları sonunda, 2 takım arasındaki puan farkı 9.

  Daha önümüzde uzun bir maraton ve her takım için zorlu maçlar var.

  Bence grubumuzda önümüzdeki haftalarda çok sürpriz sonuçlar alınacak bu sayede ya dengeler değişecek yada bir çok şey belki de netlik kazanmış olacak.

   O açıdan şimdiden ligin geleceği için bir şey söylemek zor. Çünkü tam manasıyla kopma yok puanlar bir birine yakın. O yüzden bir kaç hafta daha bekleyelim görelim neler olacak.

  Ligin 22. Haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor'a konuk olan temsilcimiz Vanspor, maçın ilk devresini mağlup kapatmasına rağmen, 2. Devrede baskılı bir futbol sergileyerek bulduğu 2 golle Van'a 3 puanla dönmeyi başardı. Bu maçta alınan 3 puan inanın 6 puan değerinde oldu.  Çünkü rakiplerimizin maçlarını kazandığı

  Bir haftada kaybetmemizle hem Şampiyonluk yarışından kopacak ve hemde Play Offu riske atmış olacaktık.

  O yüzden bunun bilincinde hareket eden mücadele edip maçı kazanan teknik kadro ve futbolcularımızı yürekten kutluyoruz.

  Zorlu bir haftayı da geride bıraktık diyeceğim ama artık her hafta zorlu geçecek.

  Takımlar puan kazanma mücadelesinde çetin mücadeleler veriyor. Gel gör ki Şampiyonluk ve Play Off hesabı yapan takımların maçları zor da geçse çoğu zaman sahadan 3 puanla ayrılmayı başarıyorlar.

   İşte bu haftada bunu yaşadık. Lider Eyüpspor, Vanspor, Kırşehir ve Sakaryaspor maçlarını kazanırken zirvede  kaybeden tek takım Turgutluspor oldu, yine de Play Off potasında kaldı. Bu nedenle özellikle Play Off potasında  kopma yaşanmıyor.

  Ayrıca orta sıralarda üst üste maçlarını kazanan takımlarda Play Off kapısından içeri girmenin hesabını yapıyorlar. Şimdi tabloyu göz önünde  bulundurduğumuzda temsilcimiz Vanspor'un bu süreçte kesinlikle puan kaybetmemesi önemlidir.

  Bugün ki tabloda 43 puanla 2. Sıradayız. Liderle aramızda 9 puanlık bir fark varken, 3. Sırada yer alan Kırşehirspor ve 4. Sırada yer alan Sakaryaspor'la aramızda 3 puanlık bir fark ve 6. ve 7.  sıralarda yer alan takımlarla da aramızda çokta büyük farklar yok.

  Kısacası çok kritik bir konumdayız ve önümüzde zorlu maçlar var. Çok dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var.

  Bir maç kaybı bizim şampiyonluk yarışına veda ve Play Off'u riske etmemize vesile olur.

  O yüzden çok dikkatli olmalı ve maçlarımızı kazanarak yolumuza devam etmeliyiz. Bu yolda hem teknik kadromuza hem de futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz.

  Onlar da bu kent insanının beklentisi çerçevesinde ellerinden gelen mücadeleyi veriyorlar.

  Bazen şansızlıklar oluyor ve takımımız beklemediği sonuçlarla sahadan ayrılabiliyor.

  Sonuç ne olursa olsun karamsar olmamalı desteğimizi sonuna kadar sürdürmeliyiz.

  Yapmamız gereken bu kritik ve zorlu süreçte takımımızın yanında olmak ve takımı her daim sahiplenmektir. Bunu belki pandemi nedeniyle tribünlerde yapamıyoruz ama sosyal medyadan yapabiliriz.

  Şimdi önümüzde kritik Pazarspor maçı var.

  İnanıyorum ki bu kritik maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Ligin 23. Haftasında Temsilcimiz Pazarspor'u konuk ederken, lider Eyüpspor ise Play Off kapısına dayanan Bodrum Belediyespor'u konuk edecek.

  Biz maçımızı kazanalım, inanıyorum Bodrum Play Off kapısından içeri girmek için Eyüpspor'dan

  Puan veya puanlar koparacaktır. Tekrar Sivas Belediyespor galibiyetinden dolayı takımımızı kutluyoruz.

YORUM EKLE