Hedef Play Off

Ligin 25. Hafta maçında sahasında Karacabeyspor'a mağlup olan Vanspor, 47 puanla 2. Sırada kaldı. 

Tabi bu mağlubiyet hiçte iyi olmadı.

Bu mağlubiyetle şampiyonluk yarışından koptuk Play Off'da ise azda olsa riske girmiş olduk. 

Ligin 25  hafta maçlarına baktığımızda zirvede yer alan Vanspor ve Kırşehirspor haftayı puansız kapatırken, Lider Eyüpspor, Sakaryaspor ve Bodrum Belediyespor ise haftayı 3 puanla kapatan takımlar oldu.

 İşte bu sonuçlar zirvede dengeleri tamamiyle değiştirdi. Eyüpspor şampiyonluğu hemen hemen garantiye alırken, ligin 2. Devresine iyi başlayan Bodrum Belediyespor tamamıyla Play Off potasına girdi. 

Artık grubun şampiyonu belli olurken yaklaşık 6 takım ise Play Offa kalma mücadelesi verecek. 

Play Off’un en büyük adayı olan temsilcimiz Vanspor Karacabeyspor mağlubiyetiyle Play Off’u azda olsa riske soksa da yine de şansı yüksek. 

Şu an grupta 47 puanla 2. Sıradayız. Bodrum ve Sakaryaspor’la aramızdaki puan farkı 2, Kırşehirspor'la da aradaki fark ise 4 oldu.  

Karacabey mağlubiyetiyle Play Off  yarışında yara alsak da inanın yine favori takım temsilcimiz Vanspor'dur. Şimdi önümüzde 13 haftalık bir maraton var. Şampiyonluktan koptuk. 

Artık  yapılması gereken tek şey tamamiyle Play Offa adapte olmak ve  garanti etmektir. 

Başarırmıyız elbette başarırız. Takımın bunu yapacak gücü de kapasitesi ve kalitesi vardır. 

Bunun için kesinlikle Karacabey mağlubiyeti unutulmalı ve takım yeni bir sayfayla ligin 26. Haftasına başlayarak yoluna devam etmelidir. 

İnşallah bu hafta oynayacağımız Bodrum Belediyespor maçı bunun başlangıcı olacaktır.

 Şimdi kalan 13 haftalık bir maraton var. Bu maratonda inanıyorum ki yönetim, teknik kadro ve futbolcularımız bu saatten itibaren Play Off’a kilitlenecek ve bunu başaracaklardır. 

Ligin 26. Hafta karşılaşmaları Perşembe günü oynanacak. 

Temsilcimiz Vanspor deplasmanda Bodrum Belediyespor'a konuk olacak. Zor mu? Elbette zor bir karşılaşma. Bu karşılaşmadan alınacak 3 puan bizim için 6 puan değerinde olacaktır. 

 O açıdan takımımızın bu karşılaşmada çok dikkatli olmasını ve çetin bir mücadele vererek Van'a galibiyetle dönmesini bekliyoruz. Çünkü bu maçtan alınacak bir galibiyet takımımızın Play Off mücadelesi yolunda önemli bir galibiyet olacaktır.

Temsilcimiz Vanspor  Bodrum Belediyespor deplasmanına giderken, Play Off mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor Kırklarelispor'u konuk edecek ve Sakaryaspor ise Sivas Belediyespor deplasmanına gidecek.

Bu 3 karşılaşmanın sonucunda Play Off potasında dengeler ne kadar değişecek bekleyip göreceğiz. 

Eğer temsilcimiz Vanspor Bodrum'dan galibiyetle dönerse inanıyorum takipçileriyle arasındaki puan farkı açılacak ve Play Off yolunda önemli bir avantajı elde edecektir. Biz bu işi başaracağız 

Temsilcimiz Vanspor'a Bodrum Belediyespor maçında başarılar diliyorum.

 

YORUM EKLE