Karamsarlık yok

            Vanspor, Bandırmaspor deplasmanında şampiyonluk yolunda 3 puan kaybetti. Ama kardeş ve dost bir takım daha kazanmış olundu.
Buradan Vanspor’a ve taraftarlara göstermiş oldukları yakın ilgi alaka ve misafirperverlikten dolayı Bandırma halkına, Bandırmaspor yönetim ve taraftarlarına teşekkür ediyoruz.

 


         Bandırma deplasmanında kaybedilen 3 puan kesinlikle karamsarlık yaratmasın.
Gönül isterdi ki Vanspor kazansın. Ama hiçbir şey bitmiş değil, aksine takımımız hatalarını görerek bundan sonra daha iyi bir oyun ortaya koymalı.

 


          TFF 2. Lig kırmızı grupta 2. Devrenin ilk maçları oynandı.
Vanspor üstün oynadığı Bandırmaspor maçında beklemediği bir sonuç alırken, zirve hesapları yapan Tuzlaspor, Sakaryaspor ise sürpriz sonuçlarla sahadan mağlup ayrıldı.
Heyecanla beklediğimiz ve mutlak 3 puanla ayrılma hesapları yaptığımız Bandırmaspor maçında temsilcimiz gerçekten mükemmel bir futbol sergiledi.

 


       Ekibimiz bulduğu bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi kalecimiz Salih ise Bandırmaspor’un net birkaç gol pozisyonuna engel oldu.
 Karşılaşma bu skorla tamamlanır dediğimiz anda uzatma dakikalarında gelen gol 3 puanı Bandırmaspor hanesine yazdırmış oldu. Olsun bu herşeyin bittiğine değil hatalarımızı görerek yeniden başlamamıza bir sinyal oldu.
 İyi oynadık mı?
Oynadık.
Sergilenen futbol herkesi tatmin etti mi?
Etti.
Bandırmaspor maçında iyi oynamamıza rağmen hatalar da yok muydu?
Elbette vardı.
Teknik kadro bu çerçevede gereğini mutlaka yapacaktır. Şimdi bunları unutup sadece önümüze bakacağız.

 


                 Önümüzde 16 haftalık bir maraton var. Bu 16 haftalık maratonda artık kaybetmek yok kazanmak var. Çünkü hedefimiz Şampiyonluk. Kendi sahamızda da deplasmanlarda da maçları kazanabilecek bir ekibimiz var. Biz bu ekibe inanarak desteğimizi vereceğiz onlarda gereğini yapacaklardır. Şimdi önümüzdeki 6 haftalık maratonda biz rakibimiz olmayan takımlarla (Niğde, Karabük, Bodrum, Kahraman Maraş ve Ergene Velimeşe) ile karşılaşırken, rakiplerimiz ise birbirleriyle oynayacak.

 


         İşte bu 6 haftalık maratonunun sonunda ise Lider Ankara Demirspor’u sahamızda konuk edeceğiz. İşte bu 6 haftalık maratonu iyi değerlendirir çok puan kaybı yaşamasak 3 puanlık sistemi göz önünde bulundurduğumuzda belki liderlik koltuğuna da oturabiliriz.

 


       Bu hafta Niğdespor başlayıp, Karabükspor’la seriye yakalarsak gerisi gelecek ve yakalanacak istikrarlı bir serinin vereceği havayla inanıyorum ki adım adım hedefimize varacağız.  Bu hafta sonu yani Cumartesi saat 13.00’da Niğdespor’u konuk ediyoruz. Sanki ikinci devrenin ilk maçıymış gibi tribünlerimizi doldurarak takımımızı desteklemeliyiz.

YORUM EKLE

banner29