Moral ve Destek

Son 4 hafta da 11 puan kaybı yaşayan temsilcimiz Vanspor, 47 puanla 4. Sırada yer alıyor.

Ligin bitimine 11 haftalık bir maraton var.

Play Off potasında yer alan 4 takım arasında bir iki puanlık farklar olması takımların eşit şansı olduğuna işaret ediyor. 

O açıdan kalan 11 haftalık maraton Potadaki takımlar için çok zor geçecek. Çünkü potada kaybeden takım yerini potaya yakın takım ve ya takımlara bırakacak.

Şu an itibariyle tabloya baktığımızda 9 takımın Play Off şansının olduğunu görmekteyiz. Tabi biz kendi cephemize ve takımımıza bakacağız. Son olarak kendi sahasında Kırşehirspor'a mağlup olan ekibimiz 47 puanda kaldı.

Tabi son 4 haftalık maratonda yaşanan puan kayıpları ister istemez moralleri bozdu. Ama Play Off şansımız büyük ölçüde devam ediyor.

İnanıyorum ki takımımız da toparlanacak bu kötü gidişata son verecektir. Bunu yapacak gücü ve kapasitesi de vardır.

Pazar günü Play Off açısından rakip zayıf bile olsan bence önemli bir maça çıkacağız. Her ne kadar fikstür bizden yana olsa bile, artık bizim için her maç kırılma ve final maçı gibidir.

O açıdan rakip kim olursa olsun küçümsemeden rehavete kapılmadan kenetlenerek ve kazanarak yolumuza devam etmeliyiz.

Evet, başarısız haftalar geçirmiş olabiliriz. Ama gün bunu sorgulama günü değil, gün bu kent futbolunun geleceği için birlik ve beraberlik günüdür. Play Off için şansımız var mı? Evet vardır hem de büyük bir şans vardır. İşte bunu görmek lazım.

Pazar günü Mamak ve Çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız Pendikspor maçlarını kazandığımızda Play Offun en güçlü adayı oluruz.

Yani hiç bir şey bitmiş değil. Takımın toparlanacağına geçmiş haftalar sünger çekeceğine inanıyorum. O açıdan bizlerde yazdığımız ve yazacaklarımıza dikkat edersek takıma en büyük moral ve desteği vermiş oluruz.

Çünkü bu takımın bu süreçte moral ve desteğe ihtiyacı vardır. Zaten yalnız bırakılmış bir takım var. Bizde yerden yere vurursak o zaman kapıya da kilidi vururuz.

2. Lige çıktığımız sezonu hatırlayın. Aynı böyle bir süreçten geçtik. Takım toparlandı istikrarlı bir çıkışla Play Offa kaldı. Play Off maçlarında ise başarılı bir mücadelenin sonunda 2. Lige çıktı.

Bugün neden bir daha olmasın? Bence olacak da; yine bir olacağız ve birlikte başaracağız.

Yeter ki bu süreçte takıma moral ve destek verelim.

YORUM EKLE

banner29