Vanspor 2. Lige renk katacak

           Yönetim hazır, teknik kadro hazır, takım kadrosu hazır ve taraftarlarımız hazır.
Kent olarak da takımımız etrafında kenetlenirsek yeni bir şampiyonluk yaşamamız çokta zor olmayacaktır.
Vanspor FK sayesinde bu sezon TFF 2. Lig kırmızı grup çok daha renkli olacak ve her maç çok heyecanlı geçecektir.
Çünkü yaklaşık olarak 10 yıl sonra bu ligdeyiz ve hedefimiz Şampiyonluk. Çünkü birçok takımda olmayan vefakâr cefakar ve her zorlukta takımının yanında olan taraftarlarımız var. İnşallah bu sezonda birlikte de başaracağız.

 


               Bu sezon TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan ekibimiz yeni sezon için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
Önce grup kuraları çekim heyecanı, ardından kongre heyecanı ve fikstür heyecanı derken, şimdi ise ligin başlama heyecanını yaşıyoruz.
Bu sezon yaptığı transferlerle hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen ekibimiz birkaç nokta transfer daha yapmanın çalışmasını yapıyor.

 


          Evet hedef Şampiyonluk. Geçen sezon kendi sahamızda yaşadığımız şansızlığı tekrar yaşamasak ve kendi sahamızdaki maçları kazanırsak Şampiyon olmamız kaçınılmazdır.
Geçen sezon son 7-8 hafta da yakalanan başarı grafiği ve 3 puanlık sistemin dengeleri ne kadar değiştirdiğine şahit olduk.
O açıdan sezon başından sonuna kadar sabırlı olmalı ve takıma gerekli destek verilmelidir. Grupta yer alan takımların geneline baktığımızda inanın ön plana çıkan şampiyonluk için burdayım diyen takım varsa o da Vanspor FK’dir.
Takım etrafında dik durursak takımımıza inanır güvenirsek ve sonuna kadar destek verirsek bunu başarırız. Geçtiğimiz günlerde çekilen fikstür çekimiyle birlikte maç cetvelimizde belli oldu.

 


          İlk rakibimiz grubun güçlü ekiplerinden ve bu sezon şampiyonluğa oynayacak olan Bandırmaspor oldu.
Geçen sezon çokta iyi olmayan Bandırmaspor, bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren bir takım konumuna geldi. Böyle güçlü bir takımla ilk maçta karşılaşmak iyi mi?

 


           Oldu derseniz bence iyi oldu.
Şampiyonluğa oynayan 2 takımın sezonun ilk maçında ve 2. Devrenin ilk maçında karşılaşması, sezon sonlarına doğru karşılaşmalarından daha iyidir.

 Kötü olan böyle önemli hem de sezonun ilk maçını taraftarsız oynamamızdır. Rakip takımın taraftarları eğer bu maça gelirse stada girebilecek ve takımlarını destekleyebilecekler.
Ama inanıyorum ki bizim şampiyonluğu arzulayan ve bu takıma gönül veren vefakar ve cefakar taraftarlarımız stadın dışında bile olsa takımı gür sesleriyle coşturacaktır.

 

           Grubun geneline baktığımızda birçok takım maddi sıkıntı yaşamaktadır. Bu sıkıntılar sayesinde istedikleri transferleri yapamayacaklardır.
Ama yine de birçok takım takım sürpriz çıkışlar yakalayacak ama sezon sonu inişler yaşayacakdır. Geçen sezon grubumuzda bunu çok kez yaşadık.

 


       Bizim yapmamız gereken istikrarlı bir şekilde rehavete kapılmadan yolumuza devam etmek. İçeride kazanıp, dışarıda ne kazanırsak kar deyip kopmadan yolumuza devam edersek, inşallah sezon sonu gülen taraf oluruz.
 Takımımız Bayram öncesi hazırlık maçları yapmak için Erzurum kampına gidecek.
Tabi hazırlık maçları lig için ölçü değil ama takımın hazır olması iskeletinin ve eksiklerinin belirlenmesi açısından önemlidir.
Erzurum kampını Bayramda tamamlayacak olan ekibimiz, bayram tatili ardından Van’da toplanarak ilk maçın hazırlıklarını yapmaya devam edecek.

YORUM EKLE

banner29